maanantai 24. syyskuuta 2012

Space Make up

Tykkään meikkikilpailuista. Varsinkaan kun itellä ei oikein aina löydy mitään inspiraatiota itsestään, vaan on kiva kokeilla muiden inspiroimana testailla erilaisia meikkejä ja meikkaustyylejä.

Barbie Beatdown blogissa oli jälleen meikki-/kynsikilpa, jonka aiheena oli avaruus. Koska a) itselläni on koulun takia lyhyet kynnet ja b) oon todella huono kynsien laittaja, valitsin vahvemman alueeni, eli meikkauksen.




Ideioita oli monia, mut jos olisin kaikkia lähtenyt kokeileen, siihen ois menny koko päivä tai kasvoilla olis ollut liian monta eri kokeilua. Päädyin lopulta siis tällaiseen sekamelskaan.

Työstin kauan silmämeikkiä (ekaa kertaa kokeilin teippi-meikkailua, eli sain tosi terävän rajan tohon silmämeikin "häntään"), mut kun iskin MEGA- räpsyttimet päähän, niin silmämeikki jäi melkoisesti ripsien varjoon.
By the way, noiden räpeyttimien laitto on todella hankalaa! Hyvä etten liimaillut silmääni umpeen tossa ohella :D




Mulla on Make up storen glittereitä muutamaakin eri sorttia, ja mun piti ekaks käyttää niitä tähän, mut ne näytti aika kököiltä (ehkä tuolta tähti-kulmasta hieman näkee pientä violettia glitterii?), joten keskityin väreihin.

Ok, onhan tämäkin melko sekametelisoppa, mut niin on tuo tähtitaivaskin aika ajoin.

Tässä on monta kokeilua ja monta oon poistanut ja meikannut päälle, joten aivan täysin kokeilumeikki. Mut en ehkä jaksa enää tehdä toista samankaltaista meikkiä, niin tällä mennään. Ellen sit tässä joku päivä inspiroidu samaisesta aiheesta uudella tavalla.




Meikkikilpa umpeutuu 30.9 mennessä, ohjeet löydät kyseisen tytsyn blogista (suosittelen!). Itse viel palloilen, uskallaudunko lähettään kilpaan kys. meikkiä, teenkö uuden vai hihittelenkö itsekseni omalle tuotokselleni.

Oon useamman kerran meikkikilpailujen inspiroituneena tehnyt koemeikin, mutten koskaan ole saanut lähetettyä niitä itse kisaan. Will see, saanko nytkään aikaiseksi.

Mitä tykkäätte? Lähdetäänkö tällä baariin tai ruokaostoksille kenties?
Who`s with me!?

3 kommenttia:

  1. ihan mahtava meikki!! :DD no kyllähän tolla kauppaan menee, saat varmana ainakin katseita :D! mutta IHANAT noi ripset!! :-)

    VastaaPoista
  2. I have learn several good stuff here. Definitely price
    bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you put
    to create this type of fantastic informative site.


    Also visit my website: Www.youtube.com

    VastaaPoista
  3. Greetings I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was browsing on Aol for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say thank you
    for a fantastic post and a all round interesting blog (I
    also love the theme/design), I don’t have time to read it all
    at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent b.


    Look into my webpage: Jackpot 6000

    VastaaPoista