sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

viikonloppua kiran kanssa

Ihana viikonloppu!

Lauantaina mulla oli hääkeikka Kiran äidin kanssa. Sinne laitoin päälleni h&m 38-koon mekon (jota hehkutin muutama postaus sitten), Veromodan vyötärövyö (mikä ei kylläkään meinaa pysyä paikoillaan/kireenä/kiinni), Huuto.netistä ostetut Zaran korkkarit ja likaiset legginsit x D Ostin hennesistä kahdet uudet sukkahousut, niin molemmat meni rikki ennen ku ehdin ne loppuun asti jalkaankaan vetää!!! Meen niin valittaan niistä, naurettavaa! Mutta samalla myös hieman ruusuja hennesille, sillä ostin sieltä luomiväripaletin, joilla tein hääkeikka meikin. WOW! Lov it!






Hääkeikka meni ihan hyvin. Helppoa rahaa :P
Siitä sitten Kiran kanssa lähdettiinkin kierteleen kaupungille kauppoja. Käytiin syömässä ja siitä sitten Makuunin leffan kanssa papalle jumittaan. Leffa oli Kaamee kankkunen 2, jota en suosittele katottavaksi. Turha leffa, aivan täysin samalainen ko ykkönen.

ostin Ginasta farkut!!!!!!!!!!





Sunnuntaina sitten herättiin aikasin ja lähdettiin kirppiksille. Käytiin Bonuksella ja Radiokirppiksellä ja mukaan lähti 3 ruokailuvälinettä /yht.5e), vihree silkkipaita (1e), kaulaliina (2e) ja musta pitkä liivi (5e).








Käytiin ohella syömässä Rossossa, ja mä uskallauduin ottaan jotain uutta. Kokeilin kasvispolentaa, joka ei ollut erikoisen hyvää, eikä pahaa. Eli tais jäädä viimeiseksi kerraksi kun moista tilaan. Jumitettiin viel iltapäivä kaupungilla ja löysin ittelleni bikinien yläosan!! So happy! Mukaan lähti myös sukkikset (jotka oon jo kerran ostanut, mut menivät usean käytön jälkeen rikki) ja Ginan kuolaamani vyö.



Nyt pöreilen papalla, sillä muhun tää aurinkoinen kevät aina vaikuttaa väsymyksenä, eli oon ihan puhkipoikki. Kai kohta vois vaikka alkaa tekeen hieman opparia tässä telkun tölläyksen ohella.
Loppuun viel uusi armeijatakki:



1 kommentti:

  1. aivan sika makee takki! <3 mäki oon nyt kattellu että ostasin kevääks tommosen tyyppisen takin :) ei vaan vielä voi sovitella :D mut, ehkä sit ku baby tulee ulos! <3

    VastaaPoista