keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Puhdistuskuurista

Nyt on 4.päivä puhdistuskuuria edessä. Painoa lähtenyt n.-400g noiden päivien aikana, mut uskon et sen verran nyt normistikin olis kalorilaskurin avulla lähtenyt.

Kirjoittelin tossa edellisessä postauksessa, et myyjän mukaan kuuria voi juoda normi terveellisen ruokavalion yhteydessä. Itse paketissa/purkissa ei ollut ruokalusta ja sen vaikutuksesta mitään ohjeita. Nyt kun oon tarkemmin selaillut netistä, niin ohjeistus on;

"Juo lisäksi n. 1,5 litraa vähämineraalista vettä, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja syö kevyesti. Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa." OK.

Ajattelin,et jos tän ekan viikon jälkeen kokeilisin enempi sit syödä noiden ohjeiden mukaan. En orjallisesti mut suuntaa antavasti. Pahimpia tulee oleen kahvi, maitotuotteet ja punanen liha. Onneks tykkään kaikista kaloista missä muodossa vaan.

Sit tän kuurin jälkeen suositellaan MethodDraine Slim- kuuria, joka vaikuttaa paremmin tän ekan puhdistuskuurin jälkeen.

Raikkaan kirsikan makuinen juotava yrttiravintolisä sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Vihreä kahviuute jarruttaa sokerien imeytymistä ja tasaa verensokerinvaihtelua. Se myös edistää tarpeettomien rasvakertymien poistumista ja palamista. Kahviuutteesta on poistettu kofeiini.

Valmisteen sisältämät viiniköynnöksen lehdet aktivoivat verenkiertoa ja auttavat ehkäisemään sellulittia. Mesiangervouute puolestaan puhdistaa elimistöä ja nopeuttaa luonnollista elintomintaa sekä vähentää nesteen kertymistä.

MethodDraine Detox ja MethodDraine Slim on suunniteltu käytettäväksi peräkkäin. Keho puhdistetaan ensin Detoxilla, minkä jälkeen se on vastaanottavaisempi Slimin vaikuttaville. ainesosille. lähde täältä



Näitä kuureja pyrin kuitenkin pääasiassa tekeen,et energiatasot nousis ja olo kepenis kesää kohden. Inhooooon ko kesällä on tukala olo!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti